Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2013 m. vasario 9 d., šeštadienis

Lengvas receptas lengvoms salotoms. Krabų salotos.

Ingredientai

1 krabų lazdelė,
1 agurkas,
1 pomidoras,
pagal skonį svogūno,šparaginių pupelių,tomato padažo,kefyro,prieskonių.

Paruošimas





Ingredientus supjaustyti,dėti pilti kefyrą ir tomato padažą,sudėti prieskonius ir viską išmaišyti.

Mandarinų, vištienos ir šviežių špinatų salotos

 

Ingredientai

4 puodeliai šviežių špinatų lapų,
2 puodeliai vyšninių, vynuoginių arba supjaustyto pomidoro,
1 1/2 puodeliai virtos vištienos krūtinėlės gabaliukų,
1 puodelis pjaustytų grybų,
1/2 puodelio supjaustytų griežinėliais raudonųjų svogūnų,
1 puodelis mandarinų skiltelių (švieži arba konservuoti savo sultyse ir nusausinti),
2 šaukštai kepintų sezamo sėklų.
Padažas:
1/4 puodelio itališko padažo,
1 šaukštas cukraus,
2 šaukštai Lite sojos padažo,
1 arbatinis šaukštelis ryžių acto,
1/8 šaukštelis juodųjų pipirų.

Paruošimas

1. Nuplaukite špinatų lapus kruopščiai ir pašalinkite stiebus.
2. Dėkite špinatus į didelį dubenį ir sudėkite kitus 5 ingredientus (nuo pomidorų iki mandarinų).
3. Apšlakstykite padažu salotas ir švelniai išmaišykite. Pabarstykite viršų su sezamo sėklomis.
Vietoje rekomenduojamo padažo galite naudoti neriebius sojos arba sezamo padažus.
Kiekvienas įsimylės šią nuostabią šviežių špinatų, vištienos, mandarinų ir sezamo sėklų kombinaciją!
Maistingumas:
Kilokalorijos: 203
Baltymai: 21 g
Angliavandeniai: 21 g
Riebalai: 5 g
Sotieji riebalai: 1 g
Natris: 590 mg




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą